За успелите българи в бизнеса и ASM като добра идея за всеки

Всеки българин цели да създаде собствен бизнес и да развива нещо свое. Във време на свръхразвити технологии и възможности на всеки ъгъл, тази задача е сравнително по-лесна и сега ще ви го докажем. 

Чували ли ли сте за ASM – Amazing Selling Machine – бизнес модел, който ви предлага неограничени възможности да разгърнете своя потенциал? Ако не сте, то е време да научите. 

Днес ще ви разкажем за Галя – млада дама, която заедно със своя румънски бизнес партньор Андрей  успешно развива бизнеса си по целия свят и жъне сериозни успехи. 

Тя ви дава възможност и вие да го направите! 

Катя е от с. Радилово, Пазарджишко. Завършва ЕГ “Бертолт Брехт”, а след това и  “Английска филология” в Пловдивския университет. Следва една година магистратура “American Studies” в Яши, Румъния. През 2016 се мести в САЩ и през есента на 2017 стартира бизнеса си с Андрей, които е родом от Румъния. Благодарение на youtube клип те откриват ASM и бизнес модела, чрез който да предлагат свои собствени стоки като използват клиентите на платформата Amazon. За да се запознаете по-подробно с идеално работещият ASM, на вашето внимание са 4 БЕЗПЛАТНИ видеоклипа за това как да изградите свой собствен бизнес сами

Галя и Андрей – вдъхновение за редица млади хора

  • октомври 2017 г. те се присъединяват към ASM; 
  • 17 февруари 2018 г. първи продукти и първи продажби в Amazon;
  • 17.02 – 17.03.2018 г. – продажба на продукти на стойност 20 000 долара;
  • декември 2018 г.  – 130 000 долара от продадени продукти;
  • днес продуктите им се предлагат не само в САЩ, но и в Англия, Германия, Италия, Испания и Франция, в ebay, както и в техен собствен уебсайт

Няма невъзможни неща! Единственото, което има значение е, колко сте отдадени на това, което искате. Самите Галя и Андрей споделят, че в началото са прекарвали м/у 2 и 8 часа дневно в учене и работа, за да стигнат до днес, когато други хора работят за тях. Галя се присъединява към менторите на ASM с основна цел да запознае повече хора с бизнес модела и да помага при осъществяването на техните мечти, давайки личен пример, опит и познания в сферата. 

За ASM накратко: 

Този бизнес модел изисква най-малко инвестиции и възвръщаемостта е много по-бърза от всеки друг познат на пазара. Галя и Андрей се присъединяват към ASM8 (Осмата версия на обучението) и не спират получават достъп до всички актуализирани версии след това (в момента ASM11). Всеизвестно е, че за да бъде конкурентоспособен, всеки бизнес трябва непрестанно да се развива, да расте и да е запознат с всички новости и стратегии. По тази причина и актуализациите на курса на продължават. Той се състои от 8 модула, които  показват стъпка по стъпка какво трябва да се направи. Освен че получавате достъпа до тази информация за цял живот, вие ставате част от форум, в който може да намерите отговори на всички неясни въпроси. Той се ръководи от ментори, които имат много знания и опит с онлайн продажбите и с удоволствие биха ви били полезни.

Благодарение на функциите на този бизнес модел, ще имате възможност да го управлявате от всяка точка на света – не е необходимо да сте в страната, в която продавате или произвеждате. И последно, но не на последно място – работата с ASM не изисква предишен опит или знания. 

Направете нещо ново в живота си. Създайте промяна, която да ви носи удовлетворение, защото никога не е късно да сбъднете мечтите си! 

Следващата седмица ще имате възможност да закупите ASM11, затова запознайте се с него. Ако искате да постигнете успех, важно е да вярвате в себе си, както и да сте част от общност, която може да ви подкрепя и насочва. Именно такава е тази! 

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *