СМЯХ! Вижте как Преслава имитира Криско в “Като две капки вода” (ВИДЕО)

Едно от най-смешните неща, които се случиха до момента в шоуто “Като две капки вода”, определено е имитацията на Преслава, която се превъплъти в образа на рапъра Криско. Работата на гримьорите беше наистина удивителна, но въпреки това поп-фолк дивата изглеждаше като непораснала версия на габровската звезда.

Признаваме си, че това беше една от имитациите, които чакахме цяла вечер. След като вече сме виждали Преслава в образ като този на Лили Иванова, бяхме сигурни, че рдна рап роля няма да я затрудни. Но се оказа, че грешим.

Изглежда, че това определено не е нейната музика, което ясно си пролича по време на изпълнението. Познавайки гласовите ѝ данни, предполагахме, че едва ли ще ѝ е трудно да порапира малко, но пък и това явно не е толкова лесно, колкото си мислят всички.

За сметка на това пък движенията ѝ бяха отлично отработени. Още от излизането ѝ на сцената усмивките се появиха върху лицата ни и там си останаха до края. Нямаме търпение да видим Преслава следващата седмица, преобразена като турската звезда Таркан.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *