Слави Трифонов сериозно го закъса със здравето (СНИМКА)

слави трифонов

Шоуменът Слави Трифонов продължава да страда от сериозни проблеми със здравето, информира “Уикенд”. Не е тайна, че от години насам Дългия не е на сто процента. Той имаше сериозен проблем с очите, а освен това през 2009 година преживя тежко падане в банята, което доведе до кошмарни последствия спрямо възможността той да се предвижва свободно.

Тези дни Трифонов отново бе забелязан да накуцва, придвижвайки се с помощта на патерица. Това е ясна индикация, че проблемите му не отшумяват, а дори напротив.

Наскоро Слави бе заснет да влиза в сградата на телевизията си 7/8 с патерица, като при всяка крачка на лицето му се забелязваха следи от болка. По време на своето вечерно шоу Дългия не издава, че има подобни проблеми, но извън студиото това ясно си личи, говорят хората около него.

Проблемите с крака не позволяват на Слави Трифонов и да шофира, което е едно от любимите му занимания. Заради проблемите с крака, водещият използва услугите на професионален шофьор, който го вози из София и страната.

През 2009 година Слави падна зловещо в банята в хотел в Стара Загора. Това доведе до сериозни последствия, като се наложи дори смяна на ставата му. Това обаче не доведе до желаното подобрение. В момента единият крак на Дългия е по-къс от другия, което води до сериозно накуцване от негова страна.

слави трифонов

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *