ОГЪН от ЛЮБОВ! Сърцето ни се разтапя при прекрасния дует на Силвия Кацарова и Васил Найденов! (ВИДЕО)

Силвия Кацарова и Васил Найденов са две от най-големите имена на българската естрадна музика. Поради това и няма как да не ни става изключително приятно, когато слушаме прекрасния им дует за красивата и благозвучна песен “Огън от любов”.

Винаги е приятно, когато двама велики певци излизат заедно на сцена, особено когато се допълват по начина, по който го правят Силвия Кацарова и Васил Найденов. Това видео е от съвместното им изпълнение на песента през 2013 година, излъчено в ефира на Българската национална телевизия. Композитор на “Огън от любов” е големият Тончо Русев, докато автор на текста е Ваньо Вълчев. Аранжиментът е дело на Милчо Кацаров.

Песента наистина е просто великолепна, като тя е самото доказателство, че българските творци наистина са способни да създават чудесни произведения. Дай Боже, такива да има и в бъдеще, а не да лежим единствено на старите лаври на артисти, които познаваме от години! За съжаление, новите лица на българската музика рядко успяват да достигнат подобни величини, поради което и много хора продължават да се радват на песни и композиции, създадени преди десетки години.

Припомнете си отново прекрасния дует между Силвия Кацарова и Васил Найденов, който отново бе излъчен в ефира на БНТ през 2013 година:

Ако искате да виждате още интересни материали от Gotino.eu, кликнете на този линк и харесайте страницата ни във Фейсбук!

ДОСТОЕН за победител: Орлин Павлов имитира Емил Димитров, пее вечния хит “Ако си дал” (ВИДЕО)

БРАВО! Вижте как Калин Врачански пее “Петко льо, капитанине” на Васил Михайлов! (ВИДЕО)

Дар от Бога! Невероятната Крисия отново показа БОЖЕСТВЕН талант! Чуйте я! (ВИДЕО)

Comments

comments

One thought on “ОГЪН от ЛЮБОВ! Сърцето ни се разтапя при прекрасния дует на Силвия Кацарова и Васил Найденов! (ВИДЕО)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *