Момичета, гледате ли? 52-годишната баба Малина направо ви скри топката с тяло (СНИМКИ)

Макар и вече на 52 години, поп-фолк ветеранката Малина продължава да влудява мъжете с божествено тяло. Певицата, която от скоро вече е и баба, успя да омае мъжете на плажа по време на последната си почивка.

Тези дни Малина разпространи снимки в социалните мрежи, където се вижда, че дори и на тази възраст, тя продължава да бъде в изключителна форма. Колкото повече напредва възрастта й, толкова повече тя започва да затяга своя хранителен режим и да се труди повече във фитнес залата. Резултатите са налице, защото Малина изглежда просто зашеметяващо.

Под снимките й в социалните мрежи веднага заваляха коментари от нейните фенове. Всички я поздравиха за начина, по който тя изглежда. Със сигурност Малина може да бъде пример за младите момичета, доказвайки им, че всеки може да изглежда така, както желае, стига да положи усилия за това.

Освен хранителния режим и тренировките във фитнеса, важно е и да си набавяме достатъчно сън. Малина също спазва това правило, осигурявайки си поне осемчасов сън на вечер. Един от най-големите врагове на здравето и добрия външен вид е именно недоспиването.

Иначе Малина не крие, че е влюбена в морето и отскача до плажовете при всяка една удобна възможност. Тя казва, че обожава спокойствието, което вълните и морската вода й носят.

Същевременно феновете на поп-фолк звездата вече очакват следващата й песен. Тя обещава, че ще ги зарадва с нова песен през есента, събрала достатъчно вдъхновение от престоя си по плажовете.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *