Дар от Бога! Невероятната Крисия отново показа БОЖЕСТВЕН талант! Чуйте я! (ВИДЕО)

Малката Крисия Тодорова неведнъж е доказвала, че притежава невероятен и рядко срещан талант, но с това видео малкото момиченце вече успя да ни изуми.

Докато отново имаше участие в “Шоуто на Слави”, Крисия се нагърби да изпълни изключително трудната песен на Кристина Агилера – “Hurt”. Можем спокойно да кажем, че това парче би било трудно за изпълнение дори за утвърдени и опитни певици. Въпреки че Крисия е все още малко дете и не разполага с кой знае какъв опит, тя успява да се справи далеч по-успешно, отколкото мнозина други биха могли.

Доказателство за таланта на Крисия са и коментарите под видеото. По-голяма част от тях са дело на чужденци, които видимо оценяват много високо качествата на малкото момиче. И напълно заслужено!

Насладете се за пореден път на божествения талант на малката Крисия Тодорова, за която спокойно можем да кажем, че е един от най-големите диаманти на българската музика в настоящия момент. Пожелаваме й дълга и успешна кариера, дано още дълго време да ни радва по такъв начин!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *