Известната осемдневна диета на лечителя Петър Димков

Петър Димков

Петър Димков е един от най-прочутите лечители на България. Той е известен с почитта си към природосъобразния начин на живот, който би ни позволил да се радваме на дълголетие и крепко здраве. Макар и вече да не е сред нас, тайните и рецептите на лечителя продължават да бъдат използвани от хиляди българи.

Днес ще ви запознаем с прочутата осемдневна диета на Петър Димков. Режимът не е никак сложен, което го прави още по-удобен за употреба. Благодарение на него, много хора успяха да отслабнат и да подобрят здравето си. Ето какво представлява той.

Първи ден – единствено похапвате 1 кг. картофи, но без да слагате сол.

Втори ден – менюто ви се състои от 2-3 кофички кисело мляко, без да го гарнирате с хляб. Ако имате непоносимост към млякото, можете да използвате овесено мляко или печена тиква без захар.

Трети ден – запасете се с 1.5 кг. плодове – сурови или сварени, като това е единственото в менюто ви в този ден.

Четвърти ден – само компот, без захар и без хляб. Ако искате, можете да го замените с варена или печена тиква.

Пети ден – хапвате единствено три сварени яйца, отново без хляб.

Шести ден – половин килограм плодове и зеленчуци, отново изключвате хляба от менюто.

Седми ден – две-три кофички кисело мляко, без хляб. Ако ви се хапва месо, можете да замените млякото с 300 гр. варено пиле.

Осми ден – карате единствено на минерална вода – около литър и половина.

Ако искате да свалите повече килограми, правете диетата поне четири седмици. Може и да не са непосредствено една след друга. Ако искате тялото да привикне по-добре, можете да я правите веднъж месечно. Разбира се, през останалото време не бива да преяждате или отново да се връщате към вредните навици. Тогава би се загубил смисълът от самата диета като цяло. Внимавайте с червеното месо, мазнините, хлебните изделия и нишестените храни. Пожелаваме ви късмет и сме сигурни, че ще имате резултати.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *