Деси Радева изригна във Фейсбук: Нацията ни е чалганизирана

Деси Радева

Първата дама Деси Радева изригна в социалната мрежа Фейсбук. Тя отговори агресивно на публикации в пресата, че е отговорна за уволнението на шефа на НСО Данчо Дяков.

Сайтът Фактор.бг написа, че именно Радева е поискала Дяков да бъде уволнен от поста. Първата дама публикува гневен статус във Фейсбук, заявявайки иронично, че спокойно можем да я обвиним и за всички проблеми в държавата.

Тя определи българската нация като “чалганизирана”.

Ето какво написа Радева във Фейсбук:

“Приятели споделиха, че днес фактор.бг, оня сайт, обективният, достоверният, собственост на името-на-когото-не-бива-да-се-споменава, излязъл с дописка, че шефът на НСО подал оставка поради натиск от “генерал Деси”. От мен, демек. Очаквам включване и от други подобни – обективни и достоверни сайтове”, пише г-жа Радева.

“Хайде да се договорим с фактора и десетките производни нему. Пишете ме отговорна за всичко, с което не сте ок. И за НАП, и за свинската чума, и за търговския регистър, и за апартаментгейт, и за умиращите от студ старци по селата, и за опустяващите села, и за демографската криза, и за неспиращия поток заминаващи от Терминал 2, и за нефелните закони (имаме си даже закон за медиите). Ако щете и за “Ало, Ваньо”, и за “Ти си го избра”, и за ремонта на “Графа”, и за чалганизираната ни нация (тук нямам предвид музикалните предпочитания).

Накратко, пишете ме отговорна за каквото не ви оттърва. Не търсете виновни. Пишете мен! Поздравявам ви с нещо лежерно. Дишайте! Дишайте с пълни дробове! Дано помогне да преодолеете жлъчката, дето дъвчете!”, завършва първата дама, като отново публикува песен, която да подкрепи думите й.”

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *