Черната Златка си оперира носа, вече е двойник на Преслава (СНИМКА)

Златка Димитрова

Моделката Златка Димитрова, позната в обществото като Черната Златка, също се подложи на процедурата ринопластика. Брюнетката оперира своя нос и намали значително размерите му, превръщайки се в двойничка на поп-фолк звездата Преслава.

Както е известно, новият нос на Преслава се превърна в един от най-обсъжданите въпроси в хайлайф средите за последната година. Певицата направо не прилича на себе си, откакто се подложи на ринопластика и тотално промени начина, по който изглеждаше носът й.

Разбира се, ние твърдо вярваме, че всеки решава сам за себе си какво да прави с външния си вид. Важното е, че в момента Преслава се чувства дори по-красива и уверена отпреди. Тя не е длъжна да се съобразява с общественото мнение.

Сега на такава процедура се подложи и Златка Димитрова. Плеймейтката показа новия си външен вид в социалните мрежи. Ето как изглежда тя след операцията:

Златка Димитрова
Така изглежда новият опериран нос на Златка Димитрова

Е, какво смятате – сега ли ви допада повече видът на Черната Златка или преди? Ние смятаме, че носът й определено изглежда по-добре в момента.

Феновете й веднаха откликнаха в социалните мрежи, сравнявайки новото й носле с това на Преслава. Някои от тях споделиха, че са разочаровани от решението й да си направи пластична операция. Други обаче са на мнение, че в момента тя изглежда доста по-добре.

Преди време Златка заяви, че е привърженик на естествената красота, поради което рядко си прави корекции. Изглежда обаче, че тя не е била доволна от начина, по който изглежда носът й. Сега нослето й е много по-чипо и леко островато.

Златка Димитрова е родена в морския град Бургас. Тя стана известна чрез фотосесиите си за Плейбой, където бе избрана за Мис Плеймейт. Моделката имаше връзка с ММА боеца Благой Иванов-Багата, както и с различни бизнесмени. Преди три години тя стана майка за първи път, давайки живот на момченце.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *