Не се влюбвай в Стрелец – ако го раниш, той няма да го забрави

Стрелците са онази зодия, която провокира най-неочакваните чувства. Те могат да те научат много за любовта и да ти покажат, че трябва да се обича безкористно и всеотдайно. И ако това те кара да се страхуваш, то не се влюбвай в Стрелец.

Защото той е грижовен и винаги полага усилия другият да е добре. Дори понякога забравя за своите потребности. Той знае как да подбира хората до себе си. Поради това ще забележиш, че има малко, но само качествени приятели.

Стрелецът обича без да проси нищо в замяна. Има ли ти доверие, ще ти предостави сърцето си. Той ще внася слънце и в най-мрачните ти дни. А любовта му ще е така силна, че ще се чудиш, с какво си я заслужил. Тогава ще благодариш на вселената, че присъства в живота ти.

Внимавай със Стрелеца, защото изглежда изключително силен, но вътрешно таи много страхове и разочарования. Той ще усети, ако нещо не е наред и ще потърси грешката в себе си. Защото той не смята, че заслужава да е обичан и не вярва достатъчно в себе си. Затова и комплиментите ти ще го стъписват и трудно ще ги приеме за истина.

Дори и за теб да е съвършен, Стрелецът никога няма да види себе си по този начин, а винаги ще търси какво още да промени, за да е по-добър.Стрелецът е много предпазлив заради своята скрита ранимост.

Той няма да ти покаже колко е уязвим и кои са всъщност страховете му. В твоите очи той ще изглежда изключително силен и смел, защото своята вътрешност той пази много добре от разкриване.

Въпреки преживените несгоди обаче Стрелецът винаги си взима поука и продължава напред. Той ще те боготвори и ще прави всичко за теб. Успееш ли да го раниш обаче, никога няма да го забрави, а най-трудното ще е да ти прости.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *