Нагласено ли е? Ето кой ще спечели “Капките”

Стефан Илчев

Вече е ясно кой печели новия сезон на “Като две капки вода”, пише “България днес”. Това е Стефан Илчев, който в понеделник спечели последния епизод на шоуто с имитацията си на естрадната легенда Георги Христов.

Близки до предаването твърдят, че Стефан вече е дал сериозна заявка да отвее конкуренцията. Зрителите са на мнение, че журито също фаворизира Илчев и уверено го тласка напред към крайната победа. Сигурно сте забелязали, че Хилда Казасян наистина харесва младия мъж, докато дори иначе сприхавият Фънки често му дава високи оценки. Стефчо е сред любимците и на продуцента Маги Халваджиян, който го познава от години и се възхищава от красивия му глас. Още в един от първите лайфове Маги каза, че за първи път е чул Стефан в пиано бар и е останал поразен от таланта му.

Стефан Илчев дори не е сред най-изявените звезди в тазгодишния сезон. От дълго време той е познат като един от най-добрите имитатори на Лили Иванова в България. Трудно обаче можем да го сравним с някои от големите звезди в шоуто. Това обаче не му пречи да побеждава останалите, както сами видяхме в понеделник. 37-годишният Стефан може да се похвали с дует с поп-фолк звездата Емилия. Преди 10 години тя го кани да запишат съвместно парче, което кръщават “Няма как”.

Не за първи път по-малко популярни лица се лансират в “Капките”. Припомняме, че шоуто бе спечелено от участниците в X Factor Михаела Маринова и Славин, които през цялото време бяха бутани от журито. По всичко изглежда, че сега е ред на Стефан Илчев да спечели голямата награда в края на сезона.

 

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

2 thoughts on “Нагласено ли е? Ето кой ще спечели “Капките”

  1. Стефан Илчев има не глас а гласище чак настръхва човек когато го чуе само човек със емоции в своята душа биха го разбрали тези които няма никакви емоции в душите си никога не биха го разбрали и да не спечели 7 сезон на Като две капки вода спечели нещо много по ценно от всяка еднанаграда и това е обичта на нас неговите фенове .Онзи злобния самовлюбения със фалшивия глас Константин Папи Ханс докога ще плаща пари на свой приближени хора за да оплюват в интернет уникалния чаровник със голямото гласище Стефан Илчев които печели повече фенки от него

  2. Стефан Илчев има не глас а гласище чак настръхва човек когато го чуе само човек със емоции в своята душа биха го разбрали тези които няма никакви емоции в душите си никога не биха го разбрали.По скоро журито на Като две капки вода лансира и дава много високи оценки на свойте протежета Христина Христова Тита и Дичо които въобще не се справя със задачите на Стефан винаги журито на капките му е давало ниски оценки.Стефан ида не спечели 7 сезон на Като две капки вода спечели нещо много по ценно от всяка една награда и това е обичта на нас неговите фенове .А онзи злобния със фалшия глас Константин Папи Ханс докога ще плаща пари в интернет на свой приближени хора за да оплюват в интернет уникалния чаровник със голямото гласище Стефан Илчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *