Големият победител! Стефан Илчев като Лили Иванова – “Камино”

Стефан Илчев

Стефан Илчев е големият победител в шоуто “Като две капки вода”! Известният имитатор на естрадни звезди спечели големия финал на предаването. Той влезе в стихията си, имитирайки великата Лили Иванова. Стефан изпя песента “Камино” и направо скри топката на публиката. Той успя да победи останалата втора Мария Илиева, която също блесна силно в ролята на Бионсе.

По време на цялото предаване Стефан Илчев показа страхотен талант. Той бе може би най-неизвестният участник тази година, но това не му попречи да спечели. Стефан изпълни множество сложни и комплексни образи, които той направи така, сякаш са детска игра.

За големия си финал Стефан избра своята стихия – да имитира примата Лили Иванова. Избирайки великата песен “Камино”, младият певец показа какво умее и направо шокира с това, колко добър е.

Самият Стефан сякаш не успя да повярва, че е спечелил. Той сам призна, че останалите участници са далеч по-големи звезди от него. Неговата победа обаче е голямото доказателство, че далеч по-важно е какво умееш и колко талант имаш, а не дали си известен.

Надяваме се, че тази победа ще бъде един огромен скок за него и развитието му. Определено Стефан е човек, който заслужава да има още много успехи. Ние искрено му пожелаваме това!

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *