Стефан Данаилов плащал тайно таксите на закъснелите студенти

Стефан Данаилов

Смъртта на Стефан Данаилов покруси българското общество. Големият артист издъхна вчера сутрин, след като от известно време той лежеше в тежко състояние във ВМА.

Ламбо бе човек с голямо сърце, а доказателство за това са думите на неговите студенти. Както е известно, дълго време Данаилов бе преподавател по актьорско майсторство в НАТФИЗ.

Една от неговите ученички е актрисата Ралица Паскалева, която познаваме като д-р Стилянова от сериала “Откраднат живот”. Тя посвети прочувствен пост във Фейсбук на Мастера, както го наричаха студентите.

В него тя казва, че Стефан Данаилов е гледал на своите студенти като на свои собствени деца. Тя разкри, че той дори е плащал таксите на студентите, които са закъснели да го направят навреме.

“Той ни водеше навсякъде със себе си. Ние бяхме не просто негови студенти, ние бяхме негови деца. Той знаеше всичко за всеки. Винаги. Той тайно плащаше семестриалните такси на закъснелите студенти, той поръчваше пица за всички на рождените ни дни, той водеше всеки болен за ръка до лекар и чакаше с него в коридора. Той беше нашият Мастър!”, написа Ралица Паскалева във Фейсбук.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *