След сериала: с какво се занимава днес Симона от “София ден и нощ”

Калина Иванова

Красавицата Калина Иванова е едно от най-известните лица от приключилия наскоро сериал София ден и нощ. Там тя играе образа на Симона – вихрената брюнетка, която се забърка в какви ли не истории, преди се омъжи за Асен и най-сетне да се кротне. Но дори и тогава продължиха да й се случват различни интересни неща.

Както вероятно сте разбрали, наскоро “София ден и нощ” приключи окончателно след 574 излъчени епизода. Дълго време риалити сериалът държеше висок рейтинг в ефира на “Нова телевизия”, но в крайна сметка шоуто приключи.

Сега популярните лица от сериала ще продължат живота си, захващайки се с различни дейности. Пред marica.bg Калина Иванова сподели, че е стартирала собствен бизнес и се чувства на седмото небе от този факт. Звездите от “София ден и нощ” са наясно, че натрупаха много популярност от участието си в проекта. Сега е време те да се възползват от това и да си дадат добър тласък в живота.

Калина Иванова разкри, че вече има собствен салон за красота, който е кръстила Day and Night. Тя споделя, че се чувства на седмото небе от този факт и е в голяма еуфория от тази смела стъпка в живота си. “Това ме движи в момента, влагам цялата си енергия, любов и време, за да се случат нещата както съм си ги намислила. Току-що стартирахме. Иска ми се по-нататък да развия мястото по оригинален начин, не просто като студио за красота, а като нещо повече. Обожавам комуникацията с хора, искам да дам на студиото това, което нося в себе си – много настроение, вдъхновение и положителен заряд”, сподели екранната Симона пред marica.bg.

Калина зарадва феновете на “София ден и нощ”, заявявайки, че с радост би се върнала, ако се вземе решение сериалът да продължи. Тя споделя, че според нея това важи и за нейните колеги от продукцията.

“Получаваме хиляди въпроси от зрители, които ни питат непрекъснато дали телевизията ще продължи сериала. Плачат, заплашват, ядосват се, молят ни… Някои от по-малките пишат, че са израснали със сериала и сега все едно сме им взели нещо много лично. Това е трогателно, защото и ние самите пораснахме буквално пред очите на зрителите. В едно те могат да бъдат напълно сигурни – ако някой ден телевизията поиска да продължим сериала, ние всички ще го направим с голяма радост. Целият екип на Hidalgo Productions! Не се съмнявайте в това! Даже и да сме вече с побелели коси”, сподели Калина, която винаги ще наричаме и Симона.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *