Силвена Роу съветва: храни, които подобряват секса и ерекцията

Шеф Силвена Роу се превърна в един от най-известните кулинари на България. Тя живее отдавна между Лондон и Дубай, но стана известна с нас в ролята си на жури в риалитото “Мастършеф”.

От началото на карантината тя си е вкъщи в Дубай, но чрез социалните мрежи не спира да дава съвети на българските си фенове. Тя направи фурор със своята веган торта, а сега сподели и кои храни помагат за по-добра ерекция при мъжете и по-качествен секс.

Оказва се, че това е билка, която може да бъде намерена и у нас – сминдух. Това е една от основните съставки на така известната в България шарена сол. Освен сминдух, шеф Роу препоръчва и сок от нар.

Ето какво заяви шеф Роу:

“Сминдух е популярна билка в алтернативната медицина, която може да помогне за повишаване на либидото и подобряване на сексуалната функция.  Той съдържа съединения, които тялото ви може да използва за производството на полови хормони, като естроген и тестостерон. 6-седмично проучване при 30 мъже установи, че добавянето с 600 mg екстракт от сминдух дневно повишава силата и подобрява сексуалната функция. По същия начин, 8-седмично проучване при 80 жени с ниско либидо установява, че приемането на 600 mg сминдух дневно значително подобрява сексуалната възбуда и желание в сравнение с плацебо групата”.

За по-добра ерекция и по-хубав секс, Силвена Роу препоръчва също сок от нар, зелени сокове и листни зеленчуци. Тя препоръчва избягването на пържени храни и пиенето на напитки от пластмасова бутилка.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *