Рут Колева изригна срещу Мая Манолова, нарече я “Пеевска подлога”

мая манолова

Певицата Рут Колева явно е силно завладяна от изборните страсти, тъй като днес тя отправи остра атака по адрес на независимия кандидат за кмет на София Мая Манолова. След като вчера стана ясно, че бившият омбудсман ще се яви на балотаж срещу Йорданка Фандъкова, днес във “Фейсбук” Рут Колева я нарече “Пеевска подлога”. Също така, тя призова феновете си да не гласуват срещу Манолова.

Ето какво написа Рут в социалната мрежа:

“Ако не искате тази Пеевска пионка за кмет, другата седмица е ясно какво трябва да направите. Сори, че го казвам директно, ама то беше ясно какво ще се случи. Другия път се постарайте да не ни делите Да, България”.

Колева обаче определено не постигна ефекта, който вероятно очакваше. Вместо да бъде подкрепена от своите фенове, те започнаха да я критикуват за начина й на изразяване и грозните обиди по адрес на Манолова. Няколко от тях също така я попитаха, дали по същата логика Йорданка Фандъкова не е “подлога на Бойко” и дали смята, че при нейното управление животът в София ще бъде по-хубав.

“Рут, харесвам те като артист, но начинът, по който се изразяваш, е просто отблъскващ”, написа един от феновете й в страницата.

След като видя какво се случва и какви реакции е предизвикал нейният пост, Рут Колева бързо взе решение да изтрие поста си.

Както е известно, Мая Манолова се класира втора на вчерашния местен вот. Тя остана зад кандидата на ГЕРБ и настоящ кмет Йорданка Фандъкова, но с надеждите да я победи на балотажа в края на тази седмица. На трета позиция се класира кандидатът на “Демократична България” арх. Борислав Игнатов, докато на четвърто място остана независимият кандидат от “Спаси София” Борис Бонев.

Пълно фиаско на изборите преживяха националистите Ангел Джамбазки и Волен Сидеров, които се провалиха въпреки шумните си кампании. Сидеров отново направи циркове в типично негов стил, опитвайки се да влезе в “Арена Армеец” и да наблюдава броенето на бюлетините.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *