Ето кои са родителите на Виктор Николаев и с какво се занимават (СНИМКИ)

Виктор Николаев

Виктор Николаев е един от топ журналистите у нас. Той от години е водещ на сутрешния блок “Здравей, България” на “Нова телевизия”. Често го виждаме в студиото и по време на избори, когато с гостите си анализира случващото се край урните. Преди да премине в “Нова”, той работеше в БНТ, където качествата му бързо бяха забелязани.

Знаете ли обаче кои са родителите на Виктор и с какво се занимават? Водещият видимо не иска неговите родители да бъдат под светлината на прожекторите, но покрай социалните мрежи вече можем да научим повече за тях. Неговият баща се казва Николай, докато името на майка му е Росица. И до днес те живеят в Разград, където са сред най-уважаваните хора в града.

Николай, бащата на водещия, изкарва прехраната си като графичен дизайнер в един от вестниците на Разград. Видимо от него Виктор е наследил любовта си към журналистиката. Или поне така смятаме. Из града той е познат като начетен и интелигентен човек, успял да възпита добър син. Може свободно да коментира всяка една тема и да взима отношение.

Виктор Николаев
Бащата на Виктор Николаев – Николай

А коя е Росица – майката на Виктор Николаев?

Виктор Николаев смразяващо: Вирусът едва не ме уби

В Разград тя била позната като една от големите красавици в града. Виктор е единствено дете на нея и Николай. През годините сменя различни професии. Била е борсов посредник, но сега работи в разградската община. И по-конкретно – в нейния образователен отдел.

Виктор Николаев
Росица – майката на Виктор Николаев

Запознатите разказват, че за съжаление Виктор Николаев не успява да се среща с родителите си толкова често, колкото му се иска. Самият той рядко си ходи до Разград, а родителите му не идват често в столицата, която ги отблъсква с твърде забързания начин на живот. Николай и Росица имат високо мнение и за Людмила – половинката на Виктор, от която синът им има 13-годишна дъщеря. Щерката на водещия е тяхно единствено внуче, а те използват всяка възможност да го поглезят.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *