90-годишен лекар лекува диабет с яйца и оцет

яйца

Диабетът е опасно заболяване, което може да доведе дори до смърт. За съжаление, милиони хора в световен мащаб боледуват от тази болест. Обяснено най-просто, това е хронично заболяване, при което се увеличава нивото на глюкозата в кръвта. Диабет може да бъде наистина тежка болест.

Това, което е различно при диабетиците е, че при тях има пълна или частична липса на инсулин, произвеждан от панкреаса. Забелязва се и нарушено действие на произвеждания инсулин.

Как да разпознаем диабета?

Сред основните симптоми спадат: силно чувство на жажда, особено след храна, честа нужда от уриниране, повишаване на теглото, сърбеж в интимните зони.

Много лекари търсят начини, чрез които по напълно природни методи да се борят с диабета. Такова хрумване идва от страна на 90-годишния лекар Джейми Длиако, който е специалист по обмяната на веществата в организма. Той е стигнал до извода, че рецепта от само няколко компонента могат да помогнат в битката с диабета.

Д-р Длиако уверява пациентите си, че диабетът се причинява не само от проблеми с кръвната захар, както повечето от нас смятат. Напротив, за неговата поява “спомага” и липсата на шест важни минерала в човешкото тяло.

Благодарение на своите изследвания, д-р Длиако стига до извода, че ако хората си набавят тези минерали в нужните количества, те ще спрат да се тревожат за прекалената консумация на захар.

За антидиабетната рецепта на д-р Длиако ще ви трябва само едно яйце и една супена лъжица оцет. Сварете яйцето и махнете черупката. Сложете го в купа, а след това направете няколко дупчици в него. В дупките изсипете оцета, като оставите за една нощ да престои. Яйцето изяжте на празен стомах и изпийте чаша вода, в която има разтворена една супена лъжица оцет. Не спирайте лечението, докато не получите задоволителни нива на кръвната си захар. Тази рецепта е подходяща както за хората, които са в преддиабетно състояние, така и като метод на превенция. Пожелаваме ви успех в битката с диабет!

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *