Една от най-добрите рецепти при високо кръвно. За 4 месеца ще сте по-добре!

Да имаш високо кръвно е изключително опасно състояние. Ако заболяването не се третира, то това може да ви струва дори живота. Или най-малкото – осакатяващ инцидент, като например инсулт. Никога не подценявайте високото кръвно. Винаги следете кръвното си налягане и бъдете сигурни, че всичко е в норма.

Обикновено лекарите предписват медикаменти за лечение на високото кръвно. Има обаче и някои стари семейни рецепти, които също помагат при такива ситуации. Естествено, най-важното е да следвате заръките на докторите, защото те знаят най-добре. Никога не се опитвайте да се лекувате сами! Но с някои рецепти можете да си помогнете, без това да ви навреди.

Това е една стара семейна рецепта срещу високо кръвно, която често се споделя в социалните мрежи. За нея са ви нужни единствено пет чаени лъжички с борови иглички, две лъжици кори от обикновен лук и две лъжици плодове от шипка. Това е всичко, което ви е нужно!

В последствие поставяте съставките заедно в литър вода, която трябва да е студена. Слагате всичко на котлона, докато водата ви заври. Когато това се случи, изключете котлона, но същевременно оставете сместа да поври за още десетина минути. След това останете да изстине и изцедете.

„Пийте това количество два дни, без значение дали сутрин, на обяд или вечерта. Аз не използвам такива точни схеми като модерните. Пия от лекарството, когато съм жаден – по една малка чашка. Гледам обаче да е все преди ядене, така действа по-добре. Като ми свърши отварата, си я правя отново и пак два дни пия“, обяснява знахар.

Хубаво е да следвате курса на лечение с тази рецепта поне четири месеца, препоръчват запознатите. След това направете пауза и започнете отново за профилактика. Когато го направите, би трябвало да почувствате облекчение по отношение на хипертонията.

Това е една хубава рецепта за високо кръвно. Опитайте и споделете дали е проработило при вас!

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *