Райна пусна снимка без капка грим и изненада феновете си (СНИМКА)

райна

Поп-фолк звездата Райна изненада всичките си фенове в мрежата, след като пубикува своя снимка от лятото без капка грим. Свикнали сме да виждаме родните звезди със силен и тежък грим, дори във фитнеса, но този път Райна показа, че това далеч не е задължително.

Повечето хора одобриха действията на Райна и я похвалиха за смелостта. Знаем, че повечето популярни личности са много суетни и никога не биха направили нещо подобно доброволно. Райна обаче реши да върви против стереотипите.

Ето как изглежда фолк звездата без никакъв грим:

Райна
Фолк звездата Райна се показа без никакъв грим

Разбира се, не липсваха и хейтъри. Някои споделиха мнение, че певицата видимо е остаряла и вече няма онази свежест, която имаше като по-млада. Негативни мнения обаче винаги е имало и ще има. Надяваме се, че Райна не им обръща внимание.

Райна обаче явно няма много късмет по отношение на личния живот. Преди време тя бе заедно с колегата си Константин, но връзката им приключи без съществено развитие. Двамата дори бяха заедно в “Биг Брадър”, където често се караха и предизвикваха погледите на останалите.

Певицата имаше връзка и с по-младия от нея ММА боец Валери Тюлеков, но и романсът с него не успя да просъществува дълго. Наскоро Райна влезе и в скандал с колежката си Камелия, коментирайки по грозен начин възрастта ѝ.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *