Преслава се пусна по бански и показа перфектното си тяло (СНИМКА)

Преслава

Една от големите звезди на българския поп-фолк Преслава изглежда феноменално, дори след раждането на първото си дете. В момента Преси се намира на почивка в далечен Тайланд, където се радва на топло време и слънчеви лъчи. И много красиви плажове, разбира се.

Преслава изкуши феновете си със снимка от Тайланд, където тя видимо си изкарва прекрасно. Докато в България е зима, тя посети азиатската страна със своята половинка Павел.

На снимката виждаме Преслава облечена в стилен и секси черен бански, който показва изящните фигури на певицата. След раждането Преслава се подложи на стриктен хранителен режим и упорити тренировки във фитнеса, за да си възвърне предишната форма.

Преслава
Преслава показа забележителна форма по време на почивката си в Тайланд

От снимката виждаме, че Преси и Павел са се радвали на уединение и маса за двама, докато се наслаждават на прекрасната гледка пред себе си. Те разполагат и със собствен басейн, където могат да отмарят напълно необезпокоявани.

“Готови ли сте за вечеря?”, написа певицата под снимката.

Поп звездата Гери-Никол също остави послание под снимката, пишейки “Огнена бомба”, вероятно визирайки тялото на своята колежка от поп-фолка.

Е, определено добрата форма след бременност не е мит, а реалност. Всичко опира до волята за правилно хранене и тренировки.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *