Помните ли Галя от “Сатен”? Ето как изглежда в момента (СНИМКА)

Галя от Сатен

Сигурно помните, че преди време балет “Сатен” бяха момичетата, които танцуваха при откриване и закриване на “Шоуто на Слави”. Лидер на балета бе Галя, която и до днес помним като Галя от “Сатен”. Любопитното е, че днес тя се занимава с нещо съвсем различно. А колкото до външния ѝ вид, надали бихте я познали.

Днес Галя Христова вече работи в сферата на модата. Тя създаде своя собствена линия от дрехи, които продава. За момента нейните колекции се предлагат единствено онлайн, като няма нито физически магазини, нито складове. Бившата танцьорка обаче е уверена, че ще успее в начинанието и бизнесът ѝ ще потръгне.

Вижте как изглежда днес Галя, която е променила и цвета на косата си:

Галя от Сатен
Така изглежда днес Галя Христова – Галя от Сатен

На този етап модната линия на Галя се състои главно от топове и тениски. Дрехите са предимно за жени, но има и колекции, предазначени за тийнейджърите.

Днес Галка е вече на 43 години, но е щастливо омъжена за бизнесмена Смилен Манов. Предполагаме, че той също помага на съпругата си с ценни съвети и насоки в бизнеса. Двамата имат дъщеря – 12-годишната Карина. Малката е наследила от майка си сините ѝ очи, а също като нея, танцува активно модерен балет.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *