Уау! Николета Лозанова се похвали с нови и много по-големи гърди (СНИМКА)

Николета Лозанова

Николета Лозанова явно е съгласна със сентенцията на Мечо Пух, че “колкото повече, толкова повече”. Вчера плеймейтката предизвика истински фурор в социалните мрежи, след като обяви, че отново е увеличила бюста си. Тя дори добави снимков материал по темата, който с днешна дата вече е събрал повече от 33 хиляди харесвания в Инстаграм.

“Tuning Season 2020 Hello, my new 450! Когато си под скалпела на най-добрия – д-р @dr.nikolay.georgiev , не си на операция, а на елементарна разкрасителна процедура, с гарантирано отличен резултат!”, написа Лозанова в социалната мрежа, изразявайки благодарност към хирурга, който е извършил операцията.

А ето и как изглеждат гърдите на Николета след претърпяната операция:

Предполагаме, че националният вратар Николай Михайлов, с когото Ни Ло дели един покрив, ще бъде най-доволният човек от нейната нова придобивка.

Както винаги, в Инстаграм Николета бе засипана с комплименти и поздравления относно промяната във външния й вид. Не липсваха обаче и критики. Една от нейните фенки написа: “За какво ти беше, добре ти бяха, сега ще ти тежат”. Друга от дамите, следваща Лозанова в социалната мрежа, от своя страна изрази мнение, че новите гърди на моделката ще нарушат нейните иначе перфектни пропорции.

Иначе Николета Лозанова продължава да жъне плодовете на своята известност. Плеймейтката стартира своя собствена марка, носеща името NL Beauty. Уебсайтът на бранда все още е в процес на изграждане, но очакваме съвсем скоро да видим продуктите, които тя ще ни предложи. Нямаме никакви съмнения, че Лозанова няма да може да се оплаче от липса на клиенти. Особено и имайки предвид, че повече от 766 хиляди души я следват в социалната мрежа Инстаграм.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *