Уникален талант! Надежда смая всички съдии в “Гласът на България” (ВИДЕО)

Надежда Александрова

Музикалният риалити формат “Гласът на България” винаги ни представя някои изключителни таланти. Няма никакъв спор, че у нас се раждат страхотно талантливи деца, които заслужават шанс за изява. Именно такива предавания дават възможност на самородните таланти да се усъвършенстват, да подобрят уменията си и да се превърнат в истински звезди. Самата Михаела Филева, която е сред  треньорите в тазгодишния сезон на формата, също потегли към славата именно от подобно предаване.

В момента текат кастингите на сляпо в “Гласът на България”. Тук е моментът, когато треньорите оценяват участниците единствено според техните гласови възможности, без да имат възможността да видят как изглеждат. Именно така е и най-честно, защото най-важното наистина е как един човек пее, а не как изглежда.

Един от най-впечатляващите участници на кастинга до този момент несъмнено е 16-годишната Надежда Александрова от град Пазарджик. Макар и на твърде крехка възраст, Надя се яви на кастинга и успя да скрие топката и на четиримата съдии. Тя изпълни великата рок песен “Wicked Games” на Крис Айзък, използвайки помощта на пиано, което бе изкарано на сцената. Вижте нейното изпълнение:

Всичките четирима съдии – Иван Лечев, Графа, Камелия и Михаела Филева се обърнаха, изявявайки желание да имат Надежда в своя отбор. Тя бе изправена пред трудна дилема, но в крайна сметка реши да избере Михаела Филева.

Самата Михаела призна, че е изтръпнала от изпълнението на Надя. Тя се зарадва истински, че тийнейджърката избра именно нея за треньор, втурквайки се към сцената, за да я целуне и прегърне.

Надежда Александрова
Надежда Александрова и Михаела Филева заедно на сцената

От малка Надежда свири на пиано и китара, развивайки своите музикални умения. Когато нейните родители се развеждат, тя намира утеха единствено в музиката. Самата тя споделя, че е много притеснителна.

“Когато имам някакъв проблем и нещо ме мъчи, мога да го споделя чрез музиката. Затворен човек съм. Не пея дори преди родителите си”, споделя Надежда.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *