Новата “Мис Плеймейт” Михаела Тодорова – коя е тя?

Михаела Тодорова

Наскоро издателите на “Плейбой” имаха честта да връчат прекрасната корона ръчна изработка и паричната награда от 20 хиляди лева на красавицата Михаела Тодорова – тазгодишната победителка в конкурса „Мис Плеймейт“. Прекрасната дама е родом от Казанлък и успя да впечатли журито, изпреварвайки всичките си конкурентки в надпреварата за титлата. След като вече доби популярност, Михаела се превърна в истинска знаменитост и се радва на огромно медийно внимание.

Тя не крие силните емоции, които участието в престижния конкурс й е донесло и признава, че спечелването му е била нейна отколешна мечта. Щастието не може да бъде описано с думи, затова и Михаела не се и опитва да го прави. Но е горда, че е събрала сили и смелост да се изправи срещу това предизвикателство и изказа специални благодарности на своите най-близки хора – нейните родители. Двойката не пропусна да окаже морална подкрепа с присъствието си на конкурса, а това не се среща много често в тези среди. Може би това е и една от причините красавицата да се представи толкова добре – била е по-уверена, усещайки позитивното отношение на своето семейство. Тя признава, че е вярата в собствените възможности е била много силна и въпреки голямата конкуренция, е очаквала победата с цялото си сърце.

Михаела Тодорова
Детски блянове и настоящи бизнес планове

Като малка Михаела мечтае да се изучи и да работи като банкер. С течение на времето обаче, нещата се променят и сега тя признава, че е избрала да поеме по съвсем различен път и да се занимава сериозно със земеделие. За да няма никакви съмнения, обещава да публикува редовно снимки в социалните мрежи, на които самата тя е оборудвана с лопата и дава личен пример на всички девойки, които биха искали да поемат по същия път. Може би подобни фотоси ще се превърнат и в добър стимул за младите мъже, които няма как да останат безразлични към красавицата с пищни форми, която усърдно копае, плеви и полива земеделски култури. Тук е мястото да споменем, че пазвата на „Мис Плеймейт 2019“ е двойно украсена с по 350 кубика силикон на точните места. Според самата нея подобни корекции са в нормални граници и затова няма от какво да се притеснява.

Мечтата за щастливо семейство

Новата „Мис Плеймейт 2019“ мечтае един ден да създаде прекрасно семейство и твърдо вярва в любовта. Определя е като „най-голямото щастие“. Традиционните семейни ценности моделката издига на пиедестал, но също така е съпричастна и към страданието, което понякога може да доведе любовта. Признава, че все още не е срещнала принца, който да открадне сърцето й, но няма търпение най-накрая да го открие. И добавя, че не е от момичетата, които се хвърлят в прегръдките на всеки. Определя се като доста капризна по отношение на избора на гадже и има сериозни изисквания към своя бъдещ мъж. „За съжаление, рядко се срещат вече такива хора“, въздиша Михаела.

Михаела Тодорова

Жертва на тормоз

Михаела Тодорова изненадващо признава, че самата тя е била жертва на тормоз и то в продължение на цели 3 години. Това още по-силно я кара да прегърне каузата за борба с домашното насилие и да вярва, че всички заедно бихме могли да направим много, за да се сложи веднъж-завинаги край на подобни издевателства.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *