Милен Цветков съвсем наскоро: Не ми се умира между някакви ламарини

милен цветков

Усещал ли е известният журналист Милен Цветков собствената си смърт? Тези въпроси си задаваме сега, гледайки негово скорошно интервю с Даниел Петканов само преди няколко месеца.

Вчера Милен Цветков загуби трагично живота си, след като колата му бе размазана от джипа на 22-годишен дрогиран джигит насред София. ТВ водещият издъхна в линейката на път за болницата.

Само преди няколко месеца Милен даде интервю на своя приятел “Лудия репортер” Даниел Петканов. Той призна, че един от големите му страхове е да не загине в катастрофа. Един страх, който е напълно резонен, имайки предвид случващото се по българските пътища.

“Всички ужасно много се страхуват от смъртта и годините, които се трупат. Не се страхувам от смъртта, стига да не е болезнена. Въпреки че, разсъждавайки върху някои случаи и неща, които съм чел, и в най-ужасяващите моменти имаш приток на адреналин в организма, който сам се обезболява. При всички положения не ми се умира между някакви ламарини”, каза Милен пред Петканов само преди няколко месеца.”

Милен Цветков бе баща на две деца, второто от което е на едва седем години.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *