Вече знаем кой е Кукерът в “Маскираният певец”

кукерът

Разрешена бе още една от мистериите в “Маскираният певец”. Вече със сигурност знаем кой е Кукерът, който е сред най-колоритните и забавни образи в новото шоу на Нова телевизия.

Можем твърдо да заявим, че под костюма на Кукерът се крие актьорът Ненчо Балабанов. Подобни предположение имаше от самото начало, но сега, благодарение на новите улики, това става напълно сигурно.

По време на последното предаване отново имаше улики за самоличността на героите. В своята улика Кукерът заяви, че е алергичен към мед. Това изцяло пасва с интервю на Ненчо Балабанов отпреди няколко години, в което той споделя, че не може да близне дори капка мед заради алергия.

Сред панелистите има някои, които успяха да познаят Ненчо. Пример за това е Гала, която вече няколко пъти сподели мнение, че това е именно един от водещите на “Господари на ефира”.  Геро пък продължава да се прави на шут, твърдейки че това е народната певица Николина Чакърдъкова. Разбира се, тук актьорът си прави шега със зрителите, защото надали вярва, че това наистина може да е Чакърдъкова. Някои от феновете на предаването напомнят, че в реалния живот Геро е приятел с Ненчо Балабанов, като най-вероятно той вече знае истината.

Ники Кънчев от своя страна също продължава да се прави на шут. Той всеки път споделя различна версия за самоличността на Кукерът, вероятно опитвайки се да заблуди зрителите. Може би и точно такава роля му е отредена от сценаристите, поне що се отнася точно до този персонаж.

Иначе ако внимателно сте слушали изпълненията на Кукерът, то вероятно сте успели да доловите гласа на Ненчо Балабанов. Още при участието си в “Като две капки вода” актьорът доказа, че може да пее много добре. Освен това, забавното поведение на Кукерът идеално си пасва с веселия характер на Балабанов. Остава да видим докъде ще стигне той в “Маскираният певец”, защото конкуренцията е наистина жестока.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *