Луиза Григорова подлуди мъжете с тази СНИМКА от басейна

Едва ли има мъж, който би оспорил, че Луиза Григорова е една от най-красивите български актриси. Тя стартира кариерата си като модел в агенцията на своята майка – “Ивет Фешън”, преди да се насочи към актьорския занаят. Звездата й изгря с хитовия сериал “Стъклен дом”, след което тя участва в продукции като “Дървото на живота”, “Привличане” и други. В момента Луиза играе и в театъра, където доказва своите актьорски заложби.

Съвсем скоро ще можем да гледаме Луиза Григорова и в новия български филм “Диви и щастливи”, където тя си партнира с Яна Маринова. Режисьор на филма е нейният съпруг Мартин Макариев, с когото се запознава по време на снимките на “Дървото на живота”. Премиерата на Диви и щастливи ще се състои през месец ноември, като определено очакваме филма с интерес.

По всичко личи, че за Луиза лятото все още не е приключило. Тези дни моделката пусна предизвикателна снимка от басейна, с която тя показа перфектното си тяло. Фотосът бързо предизвика реакциите на мъжете, които изразиха възхищението си от формата, в която младата жена се намира.

луиза григорова
Луиза Григорова демонстрира перфектно тяло край басейна

Отдавна знаем, че Луиза притежава наистина дълги крака, но сега си припомнихме това в пълна сила. Освен това, тя няма грам тлъстинка по тялото си, което се дължи на безупречния й хранителен режим и редовните тренировки.

Приятелите на Луиза често я питат, дали с Мартин Макариев вече не мислят за дете. На този етап обаче и двамата са се фокусирали върху работата, която често ги събира на снимачната площадка. Луиза е категорична, че иска да бъде майка, но едва тогава, когато дойде точният момент за това. Тя все още няма дори 30 години, тъй че определено има достатъчно време да мисли за бебе. Самият Мартин вече има едно дете от предишната си връзка, поради което и той не бърза особено много за втори наследник.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *