Това е тайната диета, с която Лили Иванова поддържа форма

Лили Иванова

Макар и да е вече на 80 години, естрадната прима Лили Иванова продължава да изглежда просто фантастично. Именитата певица успява да поддържа страхотна форма, като много млади жени биха ѝ завидели за начина, по който тя изглежда.

Разбира се, подобна добра форма не идва от самосебе си. За да бъде винаги в отлично състояние, Лили спазва определени хранителни навици. Преди години примата на българската естрада даде интервю, в което разкри как точно се храни, за да бъде винаги във форма.

Лили споделя, че сама е измислила диетата, по която се храни. Тя е категорична, че всичко трябва да е балансирано и човек в никакъв случай не бива да гладува. Това не е добре за организма и всеки лекар би ви го казал.

Голямата звезда на родната музика споделя, че обикновено става от сън късно – към 13 часа. Първо изпива една чаша топла вода, а след това направо обединява закуската и обяда. След като се нахрани, идва време за любимото ѝ кафе с добавено мляко.

Между 16 и 17 часа Лили се храни отново, като обикновено тя хапва попара със сирене. Приготвя я с малък сухар и съвсем малко сиренце. Добавя гореща вода, но без да слага захар или сол.

Между 21 и 23 часа идва време за вечеря. Най-често Лили вечеря един или два белтъка, добавяйки малко сол. Това тя допълва с карфиол и мед.

Естрадната прима споделя, че не консумира месо, тъй като не е докрай убедена в произхода на мръвката. Повече предпочита да похапва яйца и мляко, но ги взима единствено от български фермери, а не от супермаркета. Признава, че се е научила сама да си кваси киселото мляко.

Важно правило за Лили Иванова е да избягва тестените храни. Хапва само сухари – по 4-5 на ден, гарнирайки ги с мляко или мед. Важен детайл е, че след всяко хапване тя изпива по една чаша гореща вода.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *