Тайната е разкрита: Ето кой е Гарванът от “Маскираният певец”

Гарванът

Гарванът е един от най-мистериозните и талантливи участници в първия сезон на хитовото реалити “Маскираният певец”. Вече ви разкрихме кой се крие зад маската на Пилето, но кой е Гарванът в такъв случай?

Наблюдавайки няколко пъти Гарванът на сцената, следейки внимателно и неговите подсказки във визитките му, вече можем да кажем със сигурност – това е младата певица Михаела Маринова. Тя е считана за една от любимките на продуцента на предаването Магърдич Халваджиян, като сигурно помните, че Михаела спечели и едно от изданията на “Като две капки вода”.

Още в първата си визитка Гарванът енигматично заяви: “Най-много обичам есента, защото тя ми донесе милиони”.

Разбира се, в случая не говорим за милиони левове, но есента определено е свързана с творчеството на Михаела Маринова. Един от нейните най-големи хитове като артист на “Вирджиния Рекърдс” е парчето “Листата падат” в колаборация с рапърите Павел и Венци Венц. Милионите в случая не са пари, а гледания, защото в YouTube видеото към песента има впечатляващите 13 милиона гледания.

В една от своите визитки Гарванът казва, че понякога застава и зад другата страна на камерата. Това също е вярно за Михаела Маринова, защото в момента тя учи музикално-сценична режисура в Музикалната академия.

Има и трета улика. В една от визитките си Гарванът свири на цигулка. Това е един от инструментите, на които Михаела се учи да свири като дете. В свои интервюта тя е казвала, че именно цигулката е любимият й инструмент.

В своето второ изпълнение Гарванът изпълни песен на канадския певец Майкъл Бубле. Тогава единствено Мария Илиева успя да разгадае, че това може би е Михаела Маринова. Тя заяви, че според нея това е или Михаела, или колежката й Виктория Георгиева, също участвала в X Factor.

Стилистката Кремена Халваджиян признава, че костюмът на Гарванът е бил най-труден за изпълнение. Наложило се е той да бъде преправен, тъй като в началото е тежал цели 30 килограма.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *