Ясна е причината за внезапната смърт на Буги Барабата

Изненадващата смърт на музиканта и рок легенда Буги Барабата потресе обществото. Култовият музикант и радио водещ почина внезапно преди броени дни. Повечето му фенове дори не подозираха, че той има здравословни проблеми. Такива обаче действително са били налице.

“Телеграф” съобщава, че Буги е страдал от рак. Той е преминал през операция за премахване на тумор от дебелото черво, но си е отишъл след интервенцията. Някои от приятелите му обаче смятат, че е възможно лекарска грешка да е довела до кончината на Барабата.

Преди седмица и половина рокаджията постъпил по спешност в болницата. Той имал и диабет, което допълнително утежнявало ситуацията му.

Операцията на Буги преминала успешно, като музикантът дошъл в съзнание. В нощта на събота срещу неделя обаче починал. Преди да си отиде, Барабата работил по нов албум със своята група. Приятелите му планират да го издадат в негова чест.

В четвъртък Буги Барабата бе изпратен в последния си път от десетки свои колеги и приятели. Отсъствието му определено ще се забележи.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *