Ето истинската причина, поради която Емо Чолаков напусна bTV

Емо Чолаков

Защо харизматичният синоптик Емо Чолаков напуска bTV? Това е въпросът, който всички фенове на гологлавия симпатяга си задават в този момент. С годините Емо се превърна в най-популярният синоптик у нас, благодарение на страхотното му чувство за хумор и начина, по който той поднасяше своите прогнози.

В медийното пространство се появиха слухове, че причина за напускането на Чолаков е неговата колежка Натали Трифонова. Заговори се, че между тях е възникнал конфликт, вследствие на който Емо е решил да си тръгне от телевизията.

Истината обаче е съвсем различна.

Истинската причина за напускането на Емо Чолаков е финансова. Топ синоптикът не е бил доволен от заплащането си в bTV, като нямало изгледи скоро то да се подобри. Поради това той си е потърсил друго поприще и е успял да го намери. Чолаков се е уредил с далеч по-добре платена служба на Летище “София”. Той ще отговаря за метеорологичното обслужване на полетите, за което ще му се плаща много по-добре.

Според запознати, на тази позиция Емо ще прибира по 5 бона на месец, което е значително повече от заплатата му в bTV. Освен това, той ще се урежда и с по-евтини самолетни билети, както и други полезни придобивки, които шефовете ще му осигурят, пише в-к “Галерия”.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *