Какво правят и как изглеждат сега звездите от “Дързост и красота”?

„Дързост и красота“ е сигурно най-популярният и най-дълго излъчваният сериал в историята на телевизията. Той несъмнено държи първото място със своите 7000 серии и 30 години.

Много от нас са израснали с тази сапунена опера, а героите станаха част от живота на няколко поколения.  В България сериалът стартира през 1993 г., като се превърна в традиция за много семейства. След множеството интриги шоуто спря да се излъчва 30 юни 2017 г. Въпреки това българските зрители помнят най-емблематичният любовен триъгълник – този между Брук, Ридж и Тейлър. Ето какво се случва с актьорите сега:

Ролята на обичания от жените Ридж Форестър беше изпълнявана от Рон Мос. Своето участие в сериала той прекратява още през 2012 година по непотвърдени причини. Актьорът има един неуспешен брак. Той твърди, че сериалът провалил живота му, тъй като никоя от половинките му не можела да понесе колко е известен.

Хънтър Тайло е актрисата зад образа на д-р Тейлър Хейс, чийто личен живот е низ от сериозни изпитания. Дъщерята на Хънтър заболява от рак на дясното око, когато е едва на 3 години. Това нещастие става и повод за раздялата с втория й съпруг Майкъл Тайло. Пред 2007 семейството е изправено пред ново изпитание – синът на актрисата Майкъл е намерен мъртъв в басейна. Аутопсията потвърждава, че се удавил в следствие на опасен припадък. Самата Хънтър пък е критикувана заради многото и очевидни пластични операции, с които се бори срещу старостта.

Катрин Кели Ланг пък е познатата ни от сериала Брук. Първоначално тя проявява интерес към професията на жокей. Ражда двама сина от първия си брак и една дъщеря от втория. Хобитата й са различните и екстремни спортове. В интернет тя е особено активна и показва в каква отлична форма са намира. Наскоро пък се роди и внучка.

А вие гледахте ли “Дързост и красота”? Определено за много българи бе лоша новина, когато сериалът спря да се излъчва.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *