Ценни съвети за отслабване на доктор Папазова

Доктор Мария Папазова е лекар с отлична репутация. Хиляди българи всяка година се опитват да се свържат с нея, за да потърсят помощ при решаването на свой здравословен проблем. Тя е помогнала на много хора да се спасят от болежките си и продължава да го прави и до днес.

Няма спор, че наднорменото тегло е един от големите проблеми на хората в днешно време. Излишните килограми са тясно свързани с различни проблеми и усложнения, които могат да причинят. Милиони мъже и жени по света ежедневно правят опити да отслабнат, но това е трудна и сложна задача. Мнозина не успяват да го сторят.

Как обаче вие можете да го направите, при това – успешно? Доктор Мария Папазова има своето мнение и по този въпрос.

Според д-р Папазова, достатъчно е да спазвате две основни правила при битката с килограмите.

Първото правило е винаги преди хранене да изпивате по една или половин чаша изцеден сок от грейпфрут. Не го смесвайте с вода или каквото и да е било друго. Дори и да говорим за количество от едва 50 грама, сокът пак ще ви помогне да отслабнете.

Но защо д-р Папазова препоръчва именно сок от грейпфрут? Може би не знаете, но грейпфрутът съдържа някои безценни вещества, които помагат на въглехидратите и мазнините да се разграждат. А по този начин те не се трупат като тлъстини по нашите тела.

“Чашка сок от този уникален плод и забравяте за всичко. Храните се нормално, както и преди, но само след месец редовна употреба ще видите разликата. Напомням обаче, че трябва да се пие наистина редовно – всеки ден по един или два пъти, за да има ефект”, каза д-р Папазова.

Вторият съвет на д-р Папазова е винаги да използвате зехтин в своите салати. Тук обаче е важно да уточним, че трябва да избягвате нефилтририания и нерафиниран зехтин.

“Ако ядете салатите си без зехтин, рискувате да не отслабнете и грам. Но ако ги овкусявате с него, ще видите, че ще бъдете не само здрави, но и много по-фини след известно време. Задължително е обаче зехтинът, както казах, да е нерафиниран. Защото в него се съдържат полезни за отслабването вещества, които ги няма в рафинирания и по-лъскав зехтин в магазините. Той също е полезен, но наполовина колкото другия”, обяснява д-р Папазова.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *