Страхотен! Вижте Димитър Маринов като Тодор Колев (ВИДЕО)

Димитър Маринов влезе в ролята на великия Тодор Колев по време на финала на шоуто “Като две капки вода”.

Актьорът трябваше да бъде един от финалистите тази вечер, но той благородно даде път на младите и отстъпи мястото си на Маги Джанаварова. Можем да кажем, че Димитър Маринов остави страхотни впечатления с участието си в шоуто. Той живее в САЩ от много години насам, но сега се запозна още по-отблизо с българската публика, благодарение на “Капките”.

Въпреки че вече не бе сред финалистите, Димитър Маринов имаше участие в шоуто тази вечер. Той изпълни песен на страхотния Тодор Колев, който е бил негов учител по актьорско майсторство в миналото. Димитър изпълни песента “Самотният човек” – една от великите класики на покойния Тодор Колев.

Ето и как се получи неговото изпълнение, което изправи публиката на крака:

Иначе тази година шоуто бе спечелено от Фики Стораро, който остави зад себе си Маги Джанаварова. Определено Фики разби много митове за себе си, доказвайки, че е страхотен изпълнител. На финала той изпя песен на Лайънъл Ричи и успя да впечатли зрителите, които го поставиха на първо място. Фики успя да докаже, че той е много повече от поп-фолк изпълнител и може да пее множество други жанрове. При това – страхотно.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *