Това е диетата, с която Лепа Брена свали 17 килограма

лепа брена

Имаше време, когато примата на сръбския фолк Лепа Брена бе считана за една от най-красивите жени по нашите земи. Годините не прощават на никого, но въпреки по-напредналата си възраст, Лепа все още успява да блесне с красота. За целта обаче помага и фактът, че тя успешно свали 17 килограма от теглото си. Но как го направи? С правилната диета, разбира се.

Сръбската медия “Новости” пише, че Лепа е успяла да свали въпросните 17 килца за едва половин година. 59-годишната блондинка не крие тайната на успеха си в това отношение, опитвайки се да стимулира и други жени да се погрижат за себе си. Близките ѝ са смаяни от формата ѝ – в момента певицата изглежда така, сякаш отново е млада.

Самата Лепа Брена разкрива, че се е решила да отслабне, след като невъзпитан сервитьор я оприличил на трафопост. Този коментар влезнал под кожата ѝ, а тя се решила – ще отслабне на всяка цена!

Но какво точно представлява диетата на сръбската турбо фолк звезда?

Тя си спомня, че сутрин не е хапвала нищо повече от едно-две яйца. Лепа се е опитвала да си намира единствено органични такива, за да са максимално здравословни. На обяд обичайното ястие било постна супа, без мазнини и фиде. “Това практически беше просто вода, в която кипваха зеленчуците”, спомня си тя. “Не ги готвех до разпад, за да не изчезнат витамините”, добавя тя.

В своето меню Лепа Брена включвала и малки количества месо, най-вече печено на скара или варено. А вечерята? Нищо повече от риба или месо със свежа салата.

 

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *