Дара ни скри топката като Аксел Роуз! Браво, момиче! (ВИДЕО)

Дара

Дара определено ни впечатли в днешното издание на “Като две капки вода”. Енергичната поп звезда имаше задачата да изпълни песента “Welcome to the Jungle” на рок легендите Guns N’ Roses. Тя трябваше да влезе в ролята на вокалиста Аксел Роуз и се справи блестящо.

Както и очаквахме, Дара показа своята невероятна енергия на сцената. Тя стартира изпълнението си от масата на журито, като през цялото време не спря да крещи, тича и подскача. А щом си заслужи комплиментите на Фънки, значи всичко е било добро!

Ето и изпълнението на Дара, с което тя истински успя да впечатли не само журито, но и всички фенове, гледащи по телевизията. Да имитираш човек като Аксел Роуз не е лека задача, но младата дива се справи наистина добре. Ето, вижте я и се убедете сами:

Вижте още: Изпълнението на Маги Джанаварова като оперната прима Монсерат Кабайе

Е, със сигурност на Дара тази имитация ѝ се получи. Тя е сред големите фаворити за спечелване на “Капките” този сезон и в това няма никакъв спор. Със сигурност певицата има достатъчно фенове, които да я подкрепят, гласувайки за нея. Но със сигурност тя доказа и с качествата си, че би заслужавала голямата награда на шоуто, която е чисто нов лек автомобил.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *