Гери-Никол отново показа яката дупара (СНИМКА 16+)

Гери-Никол

Поп звездата Гери-Никол отново доказа, че неслучайно я наричат “Яката дупара”. Арендби изпълнителката пусна кадри от една от последните си фотосесии, където виждаме секси дупето ѝ.

Напоследък Гери не е издавала нова песен, но тя знае как да остане под прожекторите на светския живот. Тези дни певицата пусна снимки от фотосесия, където показва задните си части. Всъщност те са част от ново музикално видео, което тя пусна наскоро. Новата песен на Гери-Никол се казва “Дръжте се мъжки” и е в дует с рапъра 100 Кила. За Гери това е втори дует с Килата, след като те вече покориха класациите с хитачката “Направо ги убивам”.

Вижте секси дупето на Гери-Никол, което определено е в много добра форма:

Гери-Никол
Гери-Никол по време на фотосесията на новото си музикално видео

Гери-Никол определено има нужда от нов хит, след като в последно време за нея сякаш се говореше по-рядко. Същевременно изпълнителки като Тита и Дара не спират да набират сили, а първата наскоро направи и промоция на първия си албум.

На снимките виждаме Гери-Никол върху мощен мотор, който ще бъде част от въпросния видеоклип. Не е никак изненадващо, че Гери е облечена възможно най-секси. Дупето ѝ е облечено със секси мрежов тоалет, който показва прелестите му.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *