Не се крият! Гери-Никол показа гаджето (СНИМКА)

гери-никол

Поп дивата Гери-Никол вече не крие гаджето си. Това е ММА боецът Даниел Илиев. Двамата са заедно на почивка в Тайланд, а в своя “Инстаграм” певицата пусна обща снимка с момчето.

От локацията се вижда, че това е остров Пукет – една от най-желаните от туристите дестинации в Тайланд. И ако в момента в България е зима, то на Пукет топло и слънчево, а двамата млади влюбени се радват на хубавото време. И на любовта си, разбира се.

На снимката виждаме Дани Илиев и Гери-Никол да отмарят край басейна, черпейки се по повод китайската Нова година. Е, определено не им е зле. Ние също бихме се отдали на малко плаж на подобна дестинация, никак няма да ни навреди.

гери-никол
Гери-Никол и любимият й Даниел Илиев по време на почивката си в Тайланд

Припомняме ви, че преди време Яката дупара беше гадже с един от членовете на рап групата БНР – Бандата на Ръба, но явно там любовта вече не е актуална. Покрай участието й в “Като две капки вода” слуховете я свързваха и с Константин, но явно това се оказаха просто слухове.

Даниел Илиев е един от най-обещаващите ММА бойци на България. Видно е, че той записва победи не само на ринга, но и на любовния фронт. Все пак, гаджето му е една от най-желаните изпълнителки на родната сцена.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *