Борисов гостува на Слави и му зададе въпрос, който вълнува всички българи

Премиерът на България Бойко Борисов гостува в Шоуто на Слави Трифонов, приемайки поканата на гологлавия шоумен за участие в предаването.

Не е тайна, че в последните години Слави и неговите сценаристи критикуват често Борисов. Това обаче не уплаши премиера, който откликна на поканата на “Шоуто на Слави” и се появи в студиото.

Припомняме, че Трифонов отправи покана към петимата най-важни хора в държавата – президентът Румен Радев, премиерът Бойко Борисов, председателят на народното събрание Цвета Караянчева, главният прокурор Сотир Цацаров и омбудсманът Мая Манолова. Всички приеха поканата на Трифонов, с изключение на президента Радев.

Сядайки на диванчето в студиото, Бойко Борисов зададе един изключително важен въпрос на Слави Трифонов, а именно – на кого предстои да отговаря, на телевизионен водещ или лидер на партия.

Отдавна се знае, че Трифонов има политически амбиции. Той на няколко пъти загатваше, че е готов да влезе в политиката, вероятно оглавявайки своя собствена партия. Пред Бойко Борисов обаче той отхвърли подобно становище, поне на този етап.

“Няма никаква партия, аз съм телевизионен водещ и ви задавам въпроси от името на зрителите”, заяви Трифонов.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *