Андреа се раздели с Кубрат и разкри за изневерите му

Андреа Кубрат

Поп-фолк певицата Андреа окончателно сложи край на връзката си с най-добрия български боксьор Кубрат Пулев.

Блондинката пусна дълъг пост в социалната мрежа, в който разкри, че докато са били заедно цели 13 години, Кобрата е изневерявал на половинката си. Това се е случвало дори в моменти, в който Пулев е молил Андреа да му роди дете.

Постът на Андреа в Инстаграм предизвика вълна от реакции от страна на феновете ѝ. Повечето от тях я призоваха възможно най-бързо да забрави за Кубрат и да намери нова любов в живота си. Други съжалиха, че боксьорът е причината тя да загуби 13 години от живота си.

Ето какво написа Андреа в Инстаграм:

“След 13-годишна връзка, може би е ,,нормално”, да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони…Това вероятно е разликата ценностната система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила, че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен! Явно поведението ми и принципите ми са ,,по-мъжки” от доста ,,смели” мъже! В моят случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половниката си, но се оказа, че само аз в малка България, не съм знаела, че ,,бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета 🙂 Знам, че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз, със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми, извличам нейните ползи! Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно е как човека до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, той стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си, защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на ,,Тя е болна”, “Тя ще се самоубие”, ,,Тя е съсипана”, ,,Тя е луда”, “Тя е на тежки лекарства”…..а всъщност да молиш жената до себе си ,,Моля те роди ми дете”, ,,Бъди моя съпруга,стига с тази кариера “…..Не бих казала, че съм глупаво момиче, явно вярвах в добротата или поне, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи! Успех”

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *