Албена Вулева се подигра жестоко с Андреа (СНИМКА)

Андреа

Журналистът Албена Вулева отново демонстрира хапливия си език, особено когато става дума за известни личности от т.нар. хайлайф. Този път на мушката на г-ца “Сигнално жълто” попадна поп-фолк певицата Андреа. Вулева публично се подигра с теглото на блондинката, която продължава да се бори с килограмите.

Не е тайна, че в последните няколко години Андреа има проблеми с личното си тегло. Запознати със ситуацията коментират, че половинката на Кубрат Пулев има хормонален проблем, който не ѝ позволява да влезе в оптимална форма. Не помагат нито различните диети, нито усилените тренировки във фитнес залата.

За Албена Вулева обаче това е просто още един повод за подигравки. Журналистката публикува подигравателен колаж в социалната мрежа, където се вижда в колко лоша форма се намира певицата. Тя е дала за сравнение начина, по който тя се представя в Инстаграм и как изглежда наистина.

“Тая пак е яла”, добавя язвително Вулева над колажа.

Андреа
Албена Вулева се подигра с Андреа в социалните мрежи

Друг е въпросът, дали точно Албена Вулева е човекът, който може да се подиграва на другите хора заради теглото им. В последния сезон на ВИП Брадър отлично видяхме, че скандалната журналистка също има проблеми с килограмите. Може би е по-добре г-ца Вулева да свали някое друго килце, преди публично да отправя подобни подигравки в публичното пространство.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *