Чешка биатлонистка без свян разказва за секса си с 12-годишно момче

„Той беше нежен, аз се наслаждавах на всяка минута. Не можех да престана да мисля за това. Не за момчето, а за случилото се. Мисля, че сексът може да помогне за подобряването на общото състояние на жената“, споделя Коукалова.

Чешката биатлонистка Габриела Коукалова разказа за първия си път в секса. Тя е цитирана от изданието Super.cz. По думите на спортистката тя за първи път правила секс с 12-годишно момче, приятел на сестра ѝ. Първият ѝ полов акт се случил, когато тя била само на 15 години.

Габи хвърли всички в шок със скандални разкрития в своята автобиография със заглавие “Другата”. Книгата предизвика фурор, тъй като Габи не се свени да разкрие откровени подробности от своя живот, някои от които надхвърлящи границата на благоприличието. По думите на спортистката преди всяко състезание тя задължително прави секс. „Мисля, че сексът помага на жените, подобрява състоянието им. За мен това е като медитация“, отбелязва двукратната световна шампионка, добавяйки, че ласките помагат, „ако не бъдат превърнати в тричасова гимнастика“.

Спортистката е печелила най-големия трофей в биатлона – „Големият кристален глобус“ за сезон 2015/16. В актива си тя също има два сребърни медала от Олимпиадата в Сочи през 2014 година. Чешката звезда в биатлона пропусна олимпийските игри в ПьонгЧанг 2018 заради здравословни проблеми.

Анорексията

От автобиографията става ясно още, че тя почти 10 години е страдала от анорексия. По думите на двукратната световна шампионка, коренът на нейния проблем са постоянните упреци на треньора й за нейното наднормено тегло. “Веднъж, когато бях по-слаба, отколкото сега, той ме заведе пред огледалото и ми каза да погледна колко ужасно изглеждам. В резултат на това започнах да изхвърлям храната в тоалетната. Може би не го направи със зло. Може би му липсваше опит в психологическата работа с млади хора. Мисля, че той просто не знаеше как да се държи с момичетата и какво ще стане, ако каже на някоя млада спортистка, че е дебела като прасе”, написала е Коукалова.

Подарява бикините си на Ягър

След масовия старт на олимпийските игри в Сочи, където чешката биатлонистка заема второ място, тя шеговито обяснява пред журналистите, че е загубила, защото е трябвало често да оправя бикините си. “Ако не беше станало така, щях да бягам по-бързо”, казва тя. Известният чешки хокеист Яромир Ягър предлага на Габриела в социалните мрежи следващия път да се състезава без тях. “Тогава сложих бикините си в плик, написах, че съм благодарна за съветите и че вече нямам нужда от тях”. Забавно е, че този необичаен пакет става подарък за рождения ден на хокеиста.

Пропуска нещо интересно

Впрочем не само Коукалова обичала да се шегува със своите приятели, но и те с нея, разказва Габи. “На моя рожден ден момчетата от националния отбор ми направиха подарък. Дадоха ми пакета точно преди да премина през контрола на летището. Нямах време да погледна какво е и го хвърлих на лентата. Служител по сигурността погледна монитора и разбра, че вътре има нещо интересно. Оказа се, че са ми подарили вибратор.

Гордее се с откровените си снимки

Всички фенове на Габриела знаят, че заедно със своя бъдещ съпруг Петър Коукал тя се снима в откровена фотосесия. Но до публикуването на автобиографията почти никой не е знаел, че биатлонистката дълго се колебаела дали да публикува тези снимки. Ръководството на федерацията и колегите й не одобряват идеята. “Накрая се обадих на майка ми. Тя ми каза да си помисля добре и да направя това, което чувствам. Исках да забравя всичко това, но погледът ми падна отново върху тези снимки. Чувствах се горда от себе си”, пише спортистката за повратната точка преди публикацията.

Прави стриптийз на сцената

Междувпрочем биатлонистката се е събличала не само пред професионален фотограф, но и пред приятелите на бъдещия си съпруг. По време на ергенско парти компанията посетила един от нощните клубове в Прага, където Габриела решила да се изяви като стриптийзьорка на сцената и дори се разголила. “Свалих си сутиена, видях Петър да крещи и след този танцов номер спрях. Някои от момчетата бяха разочаровани, че не продължих.

Обичала изкуството, а не спорта

Двукратната световна шампионка си спомня, че майка й я накарала да се занимава със спорт, за да стане успешна: “Ненавиждах спорта, плачех и исках да стана художничка. Винаги съм харесвала изкуството повече от спорта. Радвах се на добрите състезания, но в личния си живот изпитвам различна радост. Истинската радост за мен е, когато взема четката и имам свобода да рисувам каквото искам.” Въпреки това Габриела Коукалова е благодарна на своите родители и вярва, че спортът я е превърнал в силна личност.

Източник: Блиц
loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *