Сензационна новина, свързана с феномена Царичина

Неочаквана новина, свързана с мистерията Царичина, ни сполетя тези дни. Екип от млади продуценти ще заснеме игрален филм, вдъхновен от историята за изкопаната в земята дупка, където преди години бе търсено доказателство за съществуването на извънземни.

Филмът ще носи името “Докосване”. Той ще е игрален, но чисто документално се следва линията на книгата “Царичина. Съдбовен контакт”. Нейн автор е медиумът Елисавета Логинова, която преди 28 години ръководи експедицията на военните.

Режисьор на проекта ще бъде Мартин Макариев, а неговата съпруга Луиза Григорова ще влезе в ролята на самата Елисавета Логинова. Иначе концепцията и сценарият на лентата ще бъдат дело на Борислав Захариев. Мартин Макариев бе цитиран от в. “Труд”, казвайки, че работата и проучванията по проекта са продължили цяла година.

Екипът се е запознал с всички видеа и печатни материали по темата, уверяват авторите на “Докосване”.

„Гледахме буквално по дни как е преминала експедицията“, каза Макариев и допълни: „Ели Логинова пази някои записки и обсъдихме ден по ден как тя е водила разкопките заедно с висши военни от Генералния щаб на армията“.

Екипът се е опитал да се свърже с част от генералите, които са съпричастни към операцията. Някои от тях са починали, други не са пожелали да говорят. Получили са достъп обаче до уникални видеа, които военните са правили по време на експедицията и не са показвали на никого.

Мартин Макариев споделя, че вече сам се е убедил, колко сериозен проект е бил изследването на Царичинската дупка. Според него, там се е зародил контакт между хората и извънземен разум.

„Започнахме да търсим и други документални източници, но след като ударихме на камък във военното министерство и на някои други места, разбрахме колко сериозна е темата“, каза още Макариев и продължава: „Явно това, което казва Ели Логинова, е една много голяма истина, защото много бързо ни затвориха вратите навсякъде. Ако не беше така, ако беше някаква глупава случка, където двама човека са изхарчили 16 милиона преди 28 години – факт, който се тиражира в някои жълти медии още след закриването на обекта, не вярвам, че щяха да се държат толкова резервирано, дори до ден днешен”.

„Екипът ни е убеден, че България трябва да види този филм, защото това е национално богатство – има много доказателства за това, че под ръководството на феномена Логинова е е осъществен първият контакт между космически разум и хора от земята”, казва още Макариев.

По време на проучванията са стигнали до информацията, че Царичина се споменава още от нацистко време. През 1933 – 1934 г. в Царичинския район са идвали групите на кръга Туле, които са се занимавали с паранормални явления. За това пише и самата Елисавета Логинова в книгата си. От няколко независими източника е чула едно и също: че лично Хитлер е проявявал интерес към това, какво точно се крие в недрата на Царичина, защото му е казано, че ако има достъп до тази скрита информация, това ще е неговият Свещен Граал, който ще му помогне да стане владетел на света.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *