Фънки проговори за първи път за смъртта на Иван Ласкин

Музикантът Димитър Ковачев – Фънки за първи път проговори за смъртта на един от най-верните си приятели Иван Ласкин. Актьорът почина в началото на годината, след като бе приет във ВМА с остра чернодробна недостатъчност. Впоследствие се заговори, че има вероятност Ласкин да е бил уморен от лекарска грешка. Фънки обаче направи на пух и прах тези твърдения в пресата.

Ковачев заяви, че тези спекулации са пълни глупости и простащини. В своето интервю Фънки казва, че лекарският екип, който се е грижил за Ласкин, е бил един от най-добрите. Дори лекарят, отговарял лично за лечението му, е бил негов приятел и на Ласкин.

Фънки определи ровенето около смъртта на актьора като “жалка и грозна история”. Според него близките на актьора страдат още повече, слушайки и четейки подобни слухове от медиите.

Димитър Ковачев не пропусна да изрази комплименти и по адрес на вдовицата на Иван Ласкин – Алекс Сърчаджиева. Той я определи като “желязно момиче”. Поне веднъж седмично Алекс гостува на семейството на Фънки със своята дъщеря София. Освен с Фънки, Алекс е приятелка и със съпругата му, в която също намира вярна опора.

Алекс Сърчаджиева остана вдовица на едва 35 години. Тя обаче никога не мрънка и не се оплаква, заяви Фънки по нейн адрес. Тя се оправя единствено сама и без никаква чужда помощ. “Господ да й дава сили и да е много здрава”, заяви Ковачев за нея.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *