Фолк звездата Джена залитна по учението на Дънов

Поп-фолк звездата Джена вече е дъновист! Популярната изпълнителка сама признава, че е залитнала по философията на Учителя и вече стриктно спазва неговите завети.

Тя все още не пътува до Рилските езера, за да прави известните гимнастически упражнения на Петър Дънов, но редовно чете неговите книги и живее според препоръките му.

“Галерия” пише, че Джена дори е успяла да увлече и мъжа си Наско Стоев по популярното учение. На този етап Наско не може да бъде вегетарианец, както съпругата си, но също спазва някои от заветите на Учителя.

Двамата влюбени опитват да възпитават и своя син според учението на Дънов. Те се стараят то да не расте във враждебна среда и да не се карат пред него, за да не увредят психиката му.

„Не бива майките да учат децата си да са агресивни и лоши. Напротив, задължено е да им внушат, че трябва да галят цветята, да внимават как се отнасят и говорят с хората, как общуват с баща си”, твърди певицата.

Има причина, поради която Джена се е увлякла по дъновизма. Преди години тя за малко не умряла. Когато била дете, бъдещата певица паднала и си ударила лошо главата.

Семейството й обикаля по лекари, стигнало и до чуждестранни специалисти. Спасение открили в лицето на възрастен мъж — чичо Тошо от град Бяла, който бил последовател на Дънов. Тъкмо той посветил певицата в тайните на философа лечител, давал й билки и й предписал упражнения, благодарение на което момичето оздравяло. Оттогава бъдещата звезда се зарекла, че ще следва съветите на феноменалния мъж и ще живее по неговите правила.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *