Трите зодии, които са били кралици в предишния си живот

Не са малко хората, които са убедени, че подобно нещо като прераждане действително съществува. И че всеки един човек е имал и предишни животи.

Тези хора са на мнение, че в предишните си животи сме имали мисия, която сме изпълнили и тя е останала в душите ни. И продължаваме да я усещаме и до днес.

Всяка жена е имала различна роля в предишния си живот. Също така, различна професия и съдба.

Смята се, че има три зодии, които някога са били кралици в предишния си живот. Те са родени, за да блестят и да задават посока на останалите. Да имат принципи и да бъдат непоколебими. Дори могъщи. Кои са тези три зодии при дамите, които са били кралици? Нека погледнем какво ни казват звездите.

Овен

Дори и да нямат корона, жените от зодия Овен са кралици. Те винаги преследват своите цели, без да се отказват нито за миг. Знаят и как да ги постигнат. Целите и предизвикателствата не ги плашат, даже напротив – мотивират ги. На моменти са строги, но винаги справедливи. Имат силна вяра в доброто у хората. Виждат го, въпреки всичко останало.

Лъв

Това са жени, които знаят, че трябва да пазят високо ниво и да имат класа. Винаги си знаят цената, винаги. Умеят да гледат на себе си, а и на света по реалистичен начин. Никога не се задоволяват с малкото, винаги гонят “голямата награда”. При тях силно изразено е чувството за справедливост – също като едни някогашни владетелки.

Стрелец

Нежни и женствени, но същевременно владетелки. Жените от зодия Стрелец са изключително уверени. Могат да се справят дори с невъзможното, стига това да се налага. Нищо не ги спира, за да помогнат на хората, които обичат. Силно вярват, че когато дават доброта, ще получат такава и от обратната страна.

Това са трите зодии, които в предишни животи са били кралици. А вие сред тях ли сте?

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *