Тест: Каква жена сте според избора ви на обувки

И друг път сме говорили, че тестовете, които правим, могат да разкрият много за нас и нашите черти на характера. Това е защото те са изготвени от психолози, които свързват избора, който правим, с определени закономерности по отношение на нашия характер и същност.

Днес сме ви подготвили един тест, предазначен специално за дамите. Той е свързан, с нещо което всички жени обожават, а именно – дамските обувки.

Нека да видим какво ще разкрие този тест за вас и вашите женски черти.

Разгледайте шесте обувки на картинката и помислете кой чифт бихте избрали за себе си. А след като направите избора си, ето и какво казва резултатът за вас:

Обувки 1

Вие сте жена, която има нужда човекът до нея да я прави спокойна. Имате голяма душа и доброта, но знаете и как да обичате себе си. Искате подобно отношение и от другите. Чувствителни сте, като често се влюбвате в мъжете. Обичате красивия живот и изкуството.

Може да се каже, че сте романтични и кокетни, и обичате да флиртувате. Никак не ви се иска да пораснете! Като майки сте добри и грижовни, но като жени сте капризни и разглезени момичета, които си търсят покровител. Наслаждавате се на вниманието на мъжете към вас.

Обувки 2

Повечето хора не могат да прогледнат в душата ви, но именно тази голяма мистерия е вашият чар. Не го губете! Винаги знаете какво да правите и не обичате съмненията, поради което рядко си задавате въпроси от типа на “Какво да правя?”

Вие сте горди и принципни жени. Винаги защитавате собственото си мнение и по никакъв начин не търпите несправедливостта. Знаете как да управлявате своите емоции и своята сила. Имате желание да се утвърдите в работата и да имате отлична кариера. Във връзките с мъжете сте максималисти. Изисквате много от себе си, но и от човека до себе си. Никой не може да ви контролира. Винаги ще сте независими.

Тези три ангела са дошли при вас! Изберете си един и ще получите послание

Обувки 3

Целенасочен човек сте. Искате да вървите само напред и нагоре. Готови сте дори на дръзки експерименти. Винаги постигате това, което сте си наумили. Силни сте и трудно някой ви се противопоставя. Обичате вниманието към себе си.

Често за вас казват, че имате някои “мъжки” качества. Можете да се похвалите с мъжественост, воля и силен нрав. Оптимисти сте и търсите победите в живота. Контактен човек сте. Обичате комуникацията и да имате много познати. Горди и капризни сте, но това не ви пречи винаги да помагате на ближния.

Обувки 4

Като човек сте спокойна, приятелски настроена и весела. И имате чувство за хумор. Малко сте непостоянни, но пък винаги ви забелязват. Правите приятно впечатление на останалите. Общителни и любопитни сте. Не ви дреме за мнението на останалите.

Можете да се приспособите към всякакви условия на живот. Умеете и да приемате характерите на останалите такива, каквито са. Невъзможно е някога да станете скучни, защото винаги се развивате и се учите на нови неща.

Обувки 5

Вие сте жена с тайни, които не бързате да споделяте. Винаги сте били уверени в собствените си качества. Потайни и сдържани сте, като знаете как да държите емоциите си под контрол. Не позволявате на другите да се месят в личния ви живот. Когато избирате партньор, винаги сте много взискателни. Но същите изисквания имате и към себе си. Знаете как да постигнете това, към което се стремите. В кариерата сте способни да достигнете всякаква височина.

Тест: Кой път избирате? Вашият избор казва много за вас самите

Обувки  6

Вие сте рационална жена. Критични сте и целите да контролирате своята чувствителност. Обичате хармонията и спокойствието. Предазначени сте да се наслаждавате на живота и да очаровате мъжете. Лесно обаче се подавате на паника или еуфория заради своята дива емоционалност. Имате нужда от защита и подкрепа, защото отвътре сте нежни и раними. Обожавате да мечтаете.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *