Тези три зодии никак не са добри в леглото!

Всички обичаме да правим секс, защото това е най-приятният начин да покажем любовта си спрямо човека, когото обичаме. Астролозите обаче твърдят, че има някои зодии, които никак не са добри в леглото.

Това, разбира се, е субективно. Не може всички хора от определена зодия да се поставят под общ знаменател. Това просто не е правилно.

Но нека все пак да видим кои са тези три зодии, за които астролозите казват, че не са чак толкова умели в секса и креватната игра.

Рак

Раците са нежни натури и имат нужда от възможно най-сериозна емоционална подкрепа. Често при тях сексът се превръща в рутина.

Ако сте заедно с рака, не очаквайте кой знае какви промени и иновации по отношение на секса. Те могат да бъдат толкова зле понякога, че постоянно да лежат в една и съща поза.

Спокойно можем да кажем, че раците си падат сухари в леглото. Връзката с един Рак бързо може да ви отегчи, което и да застраши отношенията ви в дългосрочен план.

Дева

Девите са толкова студени, че не знаят как да се вълнуват. Включително и по време на секс. Често можете да ги видите закопчани до горе. Те харесват неатрактивни дрехи, защото ги е страх да не ги помислят за хора без висок морал. Докато правите любов с девата, тя често може да си мисли за съвсем други неща. Рядко можете да видите една Дева да е спонтанна, това никак не е присъщо на хората от тази  зодия.

Козирог

Козирогът е роден без ясна представа откъде идва любовта. Много често за тези “рогати” приятели сексът е дейност без особено значение. Те просто имат други приоритети. За тях кариерата и професионалното израстване е по-важно. Именно поради това, може би не е добра идея да се обвързвате с Козирог, ако наистина си падате по секса. Не е малък шансът да останете разочаровани.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *