“Супер жалък”! Чуйте песента, която съквартирантите посветиха на треньора Ричард

Ричард Величков е тазгодишният участник във ВИП Брадър, който отчаяно иска да стане известен и не се срамува да го повтаря непрекъснато. 24-годишният треньор от Мадан си е поставил за цел да стане супер популярен, което вече му донесе не един и два прякора, най-милият от които е Ричи Известното.

Фитнес маниакът влезе в конфронтация със съквартирантите си, казвайки, че е бил интимен с моделката Розмари. След това той се отметна от думите си, признавайки, че е излъгал, но скоро след това отново се върна към тях, този път изтъквайки, че е искал да запази честта на Роузи, но след това е решил, че няма да лъже.

Любопитното в случая е, че Розмари отрича да е правила секс с него, съквартирантите също не му вярват особено, но дори и Ричард да казва истината, постъпката му не е никак мъжка и оронва престижа на младата жена. Ако са спали заедно, редно е той като мъж да замълчи по този въпрос, а не да обсъжда темата наляво-надясно и то в национален ефир.

Затова не е изненада, че съквартирантите му посветиха песен, която определено ще се помни дълго. Ако все още не сте слушали “Супер жалък”, сега е моментът да го направите. Гарантираме, че ще ви бъде забавно.

loading...

loading...

Comments

comments

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *